Virtual Assistant

(vur-choo-uhl) (uh-sis-tuh-nt)

The back-up plan when you’re too busy to do it all!

Een virtuele watte?! Jep… dat klopt! Een virtual assistent die jouw onderneming vanop afstand ondersteunt met al die zaken waar jij geen tijd voor hebt. Denk aan facturatie, administratie, debiteurenbeheer, boekhouding, … Er komt bij ondernemen heel wat kijken en daardoor zien vele ondernemingen door het bos de bomen niet meer. Elke ondernemer wil zich kunnen focussen op zijn corebusiness. Dat is waar ik ondersteuning kan bieden, door ervoor te zorgen dat je hele administratie loopt als een trein.

Wat kan ik voor jou doen?

Ik ontzorg jou van deze taken voor minstens vier uur per maand zodat jij je kan bezig houden met datgene wat je graag doet. Zo hoef je niemand extra in dienst te nemen en bespaar je heel wat tijd en geld. Time is money! Dus waar wacht je op.

Ik neem graag de volgende zaken uit jouw handen:

  • Algemene administratie
  • Agendebeheer
  • Facturatie
  • Debiteurenbeheer
  • Bedrijfsevents
  • Structuur brengen in je administratie

Wat kan ik voor jou doen?

Ik ontzorg jou van die vervelende taken voor minstens vier uur per maand zodat jij je kan bezig houden met datgene wat je graag doet. Zo hoef je niemand extra in dienst te nemen en Bespaar je heel wat tijd en geld. Time is money! Dus waar wacht je op.

Ik neem graag de volgende zaken uit jouw handen:

Algemene administratie
Agendebeheer
Facturatie
Debiteurenbeheer
Bedrijfsevents
Structuur brengen in je administratie

Bekijk mijn referenties

~~Het is een plezier om met Isabelle te werken. Ze is altijd enthousiast en houd ervan om nieuwe dingen aan te pakken en te leren. Ze leert snel. Ze is georganiseerd en administratief heel sterk. Ze weet hoe ze met mensen moet omgaan.~~

Sigrid Vandebroek
Zaakvoerder To The Next Level
~~Isabelle is een zeer toegewijd en lief persoon. Ze is zeer sterk in organisatie en administratie. Daarbovenop is Isabelle zeer communicatief! Fijn jou in ons team te hebben Isabelle en wij kijken uit naar de mooie voortzetting van onze samenwerking!~~

Katy Vercammen
Zaakvoerder Secretary Academy
~~Door met Isabelle te werken kan ik mij focussen op mijn klanten. Ze is georganiseerd en heeft oog voor detail.~~

Wim Remes
Zaakvoerder Wire Secutiry