& Zo

Als wedding -en event planner ben ik van heel wat markten thuis. Wil je graag die ene verjaardag on-ver-ge-te-lijk maken of plan je een personeelsfeest om ‘U’ tegen te zeggen? Elke gelegenheid is goed om iets leuks op poten te zetten. We gaan samen op zoek naar een leuk concept en ik doe al de rest!

Wat kan ik voor jou doen?

Dienst sfeerbeheer aanwezig! Of je nu jarig bent, een out-of-the-box babyborrel organiseert, een knallend tuinfeest geeft of een te gekke teambuilding wil doen… Er zijn genoeg redenen om iets te vieren. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jullie van je privé -of bedrijfsevent kunnen genieten zonder de hele tijd te moeten stressen of die ene leverancier alles wel heeft afgeleverd, of er genoeg stoelen zijn, de decoratie past in de zaal, … Van planning tot styling, alles kan uitgewerkt worden op maat van jouw budget en wensen.

Wat kan ik voor jou doen?

Dienst sfeerbeheer aanwezig! Of je nu jarig bent, een out-of-the-box babyborrel organiseert, een knallend tuinfeest geeft of een te gekke teambuilding wil doen… Er zijn genoeg redenen om iets te vieren. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jullie van je privé -of bedrijfsevent kunnen genieten zonder de hele tijd te moeten stressen of die ene leverancier alles wel heeft afgeleverd, er genoeg stoelen zijn, de decoratie past in de zaal, … Van planning tot styling, alles kan uitgewerkt worden op maat van jouw budget en wensen.

Events op maat

Aan de hand van een kennismakingsgesprek leer ik jou (of je bedrijf) graag kennen zodat we samen de details kunnen bespreken en een moodboard kunnen opstellen van jouw event. Nadat ik de grote lijnen heb uitgewerkt, spreken we opnieuw af zodat we alles in een definitieve vorm kunnen gieten. Ondertussen houden we steeds contact via telefoon of mail zodat jullie nooit voor verrassingen komen staan en mee input kunnen geven waar nodig. Tijdens de dag zelf kan je op me rekenen en zorg ik voor een vlot verloop zodat je zorgeloos kan genieten van hét feestje van het jaar.